Thursday, 13 January 2011

NAK COUPLE BOLEH??

Hello?? Ape nie citer pasal couple2 ni?? haha.
Actually, cik diela nak kongsi sedikit pendapat cik diela dgn korang semua.
Ape pendapat korang bila tetiba ada orang yang baru kenal dgn korang hantar mesej kat korang mcm ni??
Tadi lar ade someone nih, i call him stranger lah ye. Berchatting lah kat fb cik diela.

situasi: konon2 dah kenal lah semalam.

stranger:hai awak!
cik diela: ohh hai! (rajin lak balas. selalu tak kan balas kalau org tak kenal hantar hi je. bosan kot! haha)
stranger: awk, sy suke awk lah. Awk nak jd gf sy tak?
cik diela: haa?? kite kan baru kenal.
stranger: tak pe lah, nanti kita boleh kenal2 lagi.
cik diela: tapi saya tak suke awk. haha
stranger: nape awk ckp mcm tu?
cik diela sbb sy tak kenal awk lah. haha. lgpon sy dah ade.
stranger: kwn boleh kan?
cik diela kwn bole je. berkawan biar beribu, bercinta biar 1.


Lastly, cik diela tak balas IM dia. haha. Apela, nak berkawan pon, berpada2 lah. Cik diela memang tak suke org mcm ni. Nak couple senang2 je. Kalau dia berjaya la dgn cara ini, tak mustahil dia akan cari yang lain dgn mudah dgn cara ini gak. hoho. Emosi laks.
To him, jgn putus asa ye mencari gf lg di luar sana. haha.

P/S: Apakah pendapat korang? Adakah korang pon mcm ni? hoho, atau penah mengalaminya? Biasela kan ragam manusia. :)

4 comments:

Wan Fakhrul Rin said...

Bunyi cam terdesak je... -.-" apekah?

braderlove said...

haha...mongek la owg tu...sy yg bce ni pon cm nk tenyeh2 je owg tu...haha~

-DieLa_kE_Ai- said...

@wan
haha, terdesak kot~

@barderlove
haha, tolong tenyeh kan ye~ huu

Anonymous said...

bodo x abes2 , HAHAH , x ley msuk aq ade lagi orang usha pompuan cam 2 , sabo je la , HAHAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

follow me :)