Sunday, 16 January 2011

AWET MUDE??

Awet mude?? ke awek mude? haha.



Ini bukan tips utk awet mude, ni kisah pasal cik diela. hee. ;)
Ramai orang ingat cik diela ni form 4..
Hello!! Cik diela tahun ni dah 20 TAHUN ok. But belum lah genap betul-betul 20 tahun, bulan 6 nanti baru lah genap. :)
Oh no!!! 20?? Dah tak de 'belas2' kasihan lagi. huhu. Nampaknye zaman remaja cik diela sudah berakhir, namun cik diela masih terasa awal remaja lagi. hoho~



Zaman persekolahan juga sudah tamat! THE END.. Walaupun cik diela agak lambat habis sekolah kerana mengambil STPM, namun zaman persekolahan amat menyeronokkan! (padahal, mase sekolah dulu tak sabar2 nak habis sekolah. haha)But now, dah tak boleh sambung2 dah. Dah terlebih umor!! haha.

Kepada yang ingat cik diela ni form 4 or sewaktu dgn nya, terima kasih kerana membuatkan cik diela berasa lebih mude dari umur cik diela sebenarnya. huhu.
Tapi pada yang ingat cik diela ni mcm adik2 korang padahal korang lagi mude dari cik diela, sorry k! Cik diela tak suke! ><

Nampaknya cik diela tibe2 dah ade azam baru! yo! Cik diela ingin kelihatan matang menjelang tahun 2011 ni. hoho~ Mampukah cik diela merealisasikan azam cik diela ni?? Just wait and see. hoho~

6 comments:

Imzainieyzulkipli said...

kiut loh!

-DieLa_kE_Ai- said...

thanks ^^

si para para said...

matang itu perlu..
tau itu sudah tentu..
muda tu dah berlalu..

-DieLa_kE_Ai- said...

nice quote :)

qiqi yukin said...

cik diela comell !
sis adeq comell. .n tetap awet mude ! hehe

Cik Diela said...

hee, tq :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

follow me :)