Friday, 8 February 2013

SELLING ELEGANCE DRESSES


AYADILA GALLERY Kini cik diela telah menjalankan sebuah business online yang dinamakan AYADILA GALLERY.. Di sana cik diela menjual pelbagai koleksi pakaian yang terkini dan juga aksesori yang menarik khas untuk anda. :)

Al-kisahnya cik diela ingin berniaga online bermula begini... 
Cik diela ada juga angan-angan untuk membuka business online.. Namun masih lagi tercari-cari apa yang nak dijual.. Suddenly, this semester cik diela ambil subject Innovation Management. Lecturer cik diela memberi tugasan/assignment untuk membuka blog.. Haa, dah memang fevret cik diela kalau pasal-pasal blog ni.. Suke sgt.. Cuma masa je kurang ada untuk bergiat aktif.. hehe :p
Segala assignment cik diela perlu di postkan pada blog tersebut.. Cik diela juga disuruh untuk menjalankan business online.. Disinilah bermula nya AYADILA GALLERY.. Pada mulanya cik diela ingi menjual tudung.. Namun, cik diela belum sempat nak berbuat apa2.. Maka cik diela pun tetiba terdetik untuk menjual pelbagai dress dan sebagainya.. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar... Walaupun masih di peringkat permulaan, dan pelbagai dugaan yang menimpa..Cik diela akan gigih berusaha untuk memajukan business ni.. Mudah-mudahan dapat keuntungan yang boleh digunakan untuk business lain pula.. Almaklumla, pelajar Business School la katekan.. hehe. Doakan supaya cik diela berjaya yer.. Amin... :)

Sila lah melawat dan memFOLLOW blog cik diela ni..
http://dielainnovatetheworld.blogspot.com/

serta 

LIKE page AYADILA GALLERY :)
http://www.facebook.com/AyadilaGallery


With Love,
Diela Ke Ai :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

follow me :)